Otepääl kohvikus l.u.m.i korraldati heategevusõhtu

Eelmisel nädalal toimus Otepääl kohvikus l.u.m.i heategevusõhtu, kus annetustena koguti 215 eurot. Laekunud tulu eest ostetakse Konsumi poe juurde rajatava laste mänguväljaku tarvis atraktsioone.

Heategevusõhtul esines tantsuks Otepää vallavanem Andres Visnapuu ansambliga Projekt (pildil). Õhtu oli Otepää vallavalitsuse ja kohvik l.u.m.i väljakuulutatud heategevuskampaania avalöök. Mänguväljaku rajamise kampaania hõlmab tänavust aastat.

Annetused märgusõnaga „Laste mänguväljak” saab kanda Otepää vallavalitsuse arvelduskontole 10220049075015 SEBis. Kampaania käigus paigutatakse Otepääl mitmesse asutusse Otepää gümnaasiumi tööõpetuse õpetaja Peeter Mändla juhendusel valminud rahakogumiskastid.

Heategevuskampaania korraldamise idee andis l.u.m.i. peremehe Veikko Tääri sõnul kohviku kokk Tanel Rebane.

Monika Otrokova

Share via
Copy link
Powered by Social Snap