Järvamaal kestab suveniirikonkurss

Järvamaal jätkub 31. maini suveniirikonkurss, tuletab meelde Järvamaa infoportaal. Osaleda võivad üksikisikud, äriühingud, ettevõtjad, seltsingud, huvi- ja hobigrupid ning kõik turismiasjandusest huvitatud.

Konkursile laekunud tööde hulgast valib võitjad SA Järvamaa Arenduskeskus hindamiskomisjon koos kõigi konkursist huvitatutega, kes saavad töid hinnata Järvamaa infoportaalis.

Auhinnatud töödel võib edaspidi kasutada märget „Järvamaa suveniir 2011”. Võitjad kuulutatakse välja 17. juunil turismiinfokeskuse uute ruumide avamise üritusel. Auhinnafond jaguneb järgmiselt: võitja saab preemiaks 319 eurot, teise koha omanik 128 eurot ja kolmanda koha omanik 64 eurot.

Konkursi täpsed tingimused on kättesaadavad Järvamaa infoportaali kodulehel www.jarva.ee/turism.

SA Järvamaa Arenduskeskus korraldab meenekonkurssi teist korda. Esimesel korral laekus kaheksa tööd, kuid peapreemia jäi välja andmata. Seekord oodatakse rohkem lihtsaid, taskukohaseid ja praktilisi meeneid, mida oleks võimalik kinkida ise külla minnes või turistil kaasa osta.