Viljandimaa noori oodatakse osalema veebiviktoriinis

Europe Direct Viljandimaa teabekeskus korraldab läheneva Euroopa päeva puhul veebipõhise viktoriini, milles saab osaleda kuni 9. maini. Teemakohane viktoriin on peamiselt valikvastustega ning selles on küsimusi Euroopa Liidu kui institutsiooni, selle ajaloo ja liikmesriikide, euro jm kohta.

Õigesti vastanute vahel loosivad korraldajad välja Euroopa Liidu sümboolikaga meeneid. Loosimine toimub 10. mail kell 14.00 Europe Direct Viljandimaa teabekeskuses (Viljandis Vabaduse plats 2). Euroopa Liidu teemalise viktoriini leiab Viljandi maavalitsuse veebilehelt (http://mv.viljandimaa.ee/?op=body&id=1045).

Euroopa päeva tähistamiseks on Europe Direct Viljandimaa teabekeskus koos partneritega välja kuulutanud ka joonistusvõistluse 1.–9. klassi õpilastele teemal “Minu Võrtsjärv”, kuhu oodatakse töid kuni 2. maini. Võistluse kohta saab lähemat teavet Viljandi maavalitsuse veebilehelt (http://mv.viljandimaa.ee/?op=body&id=1033). Joonistusvõistlus on ühtlasi üheks ettevõtmiseks pikas tegevuste reas, mis on seotud 12. mail Viljandis Pärimusmuusika Aidas peetava konverentsiga “Meie Võrtsjärv”.

Allikas: Katrin Reimo, Viljandi maavalitsus