Täna õhtul on viimane Eesti kodanikuühiskonna nädala filmiõhtu

Täna õhtul, 15. aprillil kell 20 näidatakse Tartus Domus Dorpatensises (Raekoja plats 1) filmi “Food Inc”. Filmiõhtud toimuvad Kodanikuühiskonna Nädala raames.

Film heidab pilgu suurettevõtete poolt juhitud toidutööstusesse. Eesmärgiks on toota rohkem ja võimalikult odava hinnaga, et teenida rohkem kasu. Selle tulemusel jäetakse tihtipeale kahe silma vahele tervis ja ohutus (nii toidu enda, loomade, töötajate kui ka lõpuks seda toitu söövate tarbijate). Seda nii ettevõtete kui ka riigi poolt. Dokumentaalis on tasakaalustatud kõik osapooled. Film paneb kindlasti palju rohkem mõtlema selle peale, mida me igapäevaselt sööme. Film on inglise keeles.

Lisainfo:
http://www.imdb.com/title/tt1286537/

Pärast filmi juhib arutelu, küsib küsimusi ja suunab diskussiooni Eesti Väitlusseltsi moderaator.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap