Maitsekalt soodne laupäev Eesti Rahva Muuseumis

Eesti Rahva Muuseum ootab 16. aprillil kõiki veetma meeleolukat laupäeva. Sünnipäevanädala puhul on ERMi näitusemajas soodsate hindadega raamatulaat, õpitoad ja kohvikus Euroopa maitsete erimenüü.

Terve päeva kestval raamatulaadal on võimalik soetada endale ERMi vanemaid ja uuemaid väljaandeid. Raamatud on 50–80% soodsamad. Ostlemise kõrvale võib harida end kartulitrüki õpitoas, et avastada lihtsaid ja põnevaid teadmisi selle kohta, kuidas kasutada kartulitrükki kodukujunduses, disainis ja moekunstis. Nõuandeid tekstiili hoolduse kohta saab küsida konservaatorilt.

Meeleolu aitab luua konsert, kus esinevad Triin Norman ja Andres Vago. Päevale annavad vürtsi ERMi rahvusvahelised sõbrad, kes pakuvad omavalmistatud toitu, mida on inspireerinud Eesti ja teised rahvusköögid. Toidu ostmisega toetad ERMi „Teeme ära!” kampaaniat.

Näitusemaja on avatud kella 11-18.

Külastajatele on avatud ka näitused: püsinäitus „Eesti. Maa, rahvas, kultuur”, „Euroopa maitsed”, „Kartul – meie teine leib, aga mitte ainult” ja „UKU ja Mulgi Ukuvakk”.

Lisainfo: Siim Angerpikk, ERMi programmijuht, e-post siim.angerpikk@erm.ee või telefon 735 0428.