Otepääl näeb Vancouveri joonistusi

Foto: Otepää vallavalitsus

MTÜ Loominguline Keskus Kungla korraldas möödunud aastal üle-eestilise laste ja noorte omaloomingu võistluse “Vancouver 2010”. Näitust võistlustöödest saab Otepääl toimuvate suurte spordivõistluste tuules vaadata 22.-23. jaanuaril kell 12-14 ja 29.-30. jaanuaril kell 13-15 Otepää gümnaasiumi II korrusel.

Idee korraldada näitus Otepää gümnaasiumis tuli kooli direktori Aivo Meema sõnul MTÜlt Loominguline Keskus Kungla. Üleval on 207 erinevat võistlustööd. Näitusel esitletakse valikut võistlusele saabunud suusatamisteemalistest loometöödest.

Omaloomingu võistlusele saabus 225 Eestimaa koolist ja lasteaiast 2331 võistlustööd. Meeldivaimad tööd valisid välja Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu lastega, Jaak Mae lastega ja Ksenija Balta. Näituse seadsid üles Otepää gümnaasiumi kunstiõpetaja Ave Kruusmaa ja huvijuht Terje Aasaroht.

Kõik kunsti- ja spordilembelised lapsed, noored, nende vanemad ja muud huvilised on teretulnud näitust külastama!

Monika Otrokova