Rõuges algab uus edu saavutaja kursus

Rõuges sügishooajal toimunud ning suure populaarsuse saavutanud kümnenädalane edu saavutaja kursus  alustab sel nädalal teist ringi.

Tegu on isikliku arengu koolitusega, millesarnaseid sellises mahus väiksemates kohtades just sageli „koju kätte” ei tooda.

Sügishooajal lõpetas kursuse 22 inimest: peamiselt Võrumaa elanikud, mõned ka Tartust ja isegi Sakust. Suur osalejate arv näitab, et tegu on inimestele vajaliku teemaga ning kursuse lõpetanute tagasiside ka kinnitas seda.

Edu saavutaja kursusel käsitletav temaatika on lai, kuid teenib siiski üht eesmärki – panna inimesed nägema, missugused tagajärjed on nende praegustel tegevustel ning kuidas muuta või suunata oma praegusi mõtteid, tegevusi jahoiakuid selliselt, et saavutada suurem kontroll oma elu üle.

Seekordse kursuse esimene kohtumine toimub juba homme, 12. jaanuaril kell 19 Rõuge noortekeskuses. Veel on võimalus liituda. Huvilised leiavad kursuse kohta rohkem infot internetis aadressil www.revolutsioon.ee. Samas on võimalik ka kursusele registreerida.

Martin Mark, koolitaja (fotol)