Viimase Öö Unistus ehk ebatraditsiooniline aastavahetus

plakatJooksu- ja käimisüritus Viimase Öö Unistus on mõeldud neile, kes tahavad enda vana-aasta õhtut ebatraditsioonilisel moel tähistada ning uude aastasse joosta/käia või lihtsalt aasta viimasel päeval värsket õhku, looduse ilu ning head seltskonda nautida. Ürituse eesmärk on propageerida liikumist ja tervislikke eluviise ning pakkuda koos tegemise rõõmu.

Viimase Öö Unistus toimub Keila vallas Meremõïsa telkimisalal 31.detsembril. Rada on avatud kella 12.-24. Võistlus toimub non-stopi põhimõttel umbes 1 km pikkusel ringil. See tähendab, et iga osaleja võib startida omale sobival kellaajal ja joosta/käia nii pika maa, kui soovib ja sellise tempoga, nagu talle sobib.

Ka puhkepauside aja ja arvu valib iga osaleja ise ning võistluspaigast võib ära käia ja kui soovi on, siis omale sobival ajal rajale tagasi tulla ja distantsi jätkata. Pimedal ajal on rada tähistatud õueküünaldega. Minimaalne distants, mis tuleb läbida, et tulemust kirja saada, on 10 km.


Üritusel võib osaleda individuaalarvestuses või 2- kuni 5-liikmelise võistkonnana. Võistkonna liikmed peavad võistlust alustama koos, samal kellaajal. Ülejäänud ajal ei pea nad rajal koos viibima. Võistkonnaarvestuses liidetakse kolme liikme parim tulemus. Võidab see võistkond, kes läbib kogusummas pikema distantsi.

Kolmele parimale mehele ja naisele ning võistkonnale (naised, mehed ja segavõistkonnad) on eriauhinnad. Kõigile osalejatele meene. Stardimaks sisaldab rajateenindust, kuuma vett, jõujooki, teed, karastusjooki ja suupisteid (rosinad, küpsised, leib jm), kuuma suppi, pastat või putru jooksu ajal. Osalejad võivad tarvitada oma jooke ja sööke. Hooldetiimid võivad osalejaid abistada teenindusalas.

Kaasa lööma on oodatud ka vabatahtlikud, kes saavad võistlejaid ergutada, tuju üleval hoida, ringide lugemisel abiks olla, lõket teha, süüa valmistada, pilte teha jne. Kohapeal on tagatud ka koht, kuhu saab nina sooja pista ja riideid vahetada.

Kuidas saan osaleda?

1. Registreerimine toimub meilitsi Heleen.Vennikas@gmail.com . See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. Palume märkida osaleja perekonna- ja eesnimi, sünniaeg ja klubi ning kontakttelefoni number. Võistkonda registreerides märkige esmalt võistkonna nimi ja siis iga liikme kohta perekonna- ja eesnimi, sünniaeg ja klubi ja kontakttelefoni number. Osaleja ja võistkond loetakse registreerituks pärast stardimaksu laekumist.

2. Stardimaks on kuni 28. detsembrini individuaalvõistlejale 250 kr (16 EUR) ja 2-5 liikmelise võistkonna ühele liikmele 156 kr (10 EUR).

3. Ajavahemikul 29.-30.12.2010 ülekandega ja 31.12.2010 enne startimist sularahas koha peal tasudes on stardimaks individuaalvõistlejale 350 kr (22 EUR) ja 2-5 liikmelise võistkonna ühele liikmele 300 kr (19 EUR).

4. Stardimaks tuleb tasuda Ultrajooksuklubi Estonian Ultrarunners Team MTÜ arvele Swedbankis 221050835570. Arvele märkida osaleja perekonna- ja eesnimi, sünniaeg ja klubi ning võistkonna nimi.

5. Numbrite väljastamine toimub koha peal teenindusalas 31. detsembril alates kella 11-st.

 Kohalesõitskeem

Meremõisa telkimisala sissesõidutee asub Tallinn- Kloogaranna maantee 28,7 km. Tallinna poolt tulles sõita Keila- Joast 2 km Kloogaranna poole. Peale Meremõisa bussipeatust pöörab maantee vasakule ja algab tõus. Vahetult enne tõusu lõppu, RMK Meremõisa telkimisala sildi juures, tuleb keerata paremale. Sealt edasi jälgida tähistust. Parkida saab telkimisala sissesõidutee parkimistaskutes.

Keila poolt tulles pöörata Paldiski mnt-lt Kloogranna poole ja sõita u 8 km  Keila- Joa suunas. RMK Meremõisa telkimisala jääb vasakule, jälgida silte.

Balti jaamast saab sõita bussiga nr 108 ja 127 (ühe otsa pilet Meremõisani maksab 32 kr (2 EUR)) ja Estonia juurest marsruuttaksoga nr 237A (ühe otsa pilet maksab 35 kr (2,2 EUR)). Kõige lähemal on Meremõisa bussipeatus, millest võistluskoht asub u 1 km kaugusel ja Keila- Joa bussipeatus, mis asub u 2 km kaugusel.
Sõiduplaani leiate http://www.peatus.ee/#route_search;A93598;4667,4669

Lisainfo: Heleen Vennikas, Ultrajooksuklubi Estonian Ultrarunners Team juhatuse liige, tel 527 9881 begin_of_the_skype_highlighting              527 9881      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              527 9881      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              527 9881      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              527 9881      end_of_the_skype_highlighting, e-mail: Heleen.Vennikas@gmail.com