Türi linn valmistub suviseks juubeliks

Türi linna 85. aastapäeva tähistatakse 2.-8. juulini 2011 ja selle läbiviimiseks oodatakse linlastelt aktiivset osalust ideede, mõtete ja tegevustega.
 
Vallavanem ja linna sünnipäeva ettevalmistamisega tegeleva komisjoni esimees Aivo Prüssel ütles, et komisjoni esimesel kogunemisel otsustati kaasata kogukonda linna väärika tähtpäeva tähistamisele. Oodatakse aktiivselt kaasa mõtlema piirkonnas tegutsevaid ettevõtteid, kauplusi, kohvikuid, seltse, seltsinguid ja teisi kodanikeühendusi, kuidas muuta linna 85. sünnipäeva tähistamine tähelepanuväärseks nii piirkonna elanikele kui külastajatele.

Kõik ideed, ettepanekud ja sünnipäevanädalasse kavandatavad tegevused palutakse saata kas e-kirja aadressile tyri85@tyri.ee, või postiaadressile Türi vallavalitsus, Kohtu tänav 2, Türi 72213 või viia vallavalitsuse infolauda Kohtu tänav 2 Türil kuni 7. jaanuarini 2011 aastal.
Türi Vallavalitsus moodustas linna 85. aastapäeva tähistamise ettevalmistamiseks, korraldamiseks ja üritusteste kokkuvõtete tegemiseks 12-liikmelise komisjoni . Komisjoni esimeheks on Aivo Prüssel ja komisjoni ülesanne on 2.-8. juulini 2011 kestva sünnipäevanädala kavandamine, eelarve koostamoine, programmis märgitud ürituste ettevalmistamise korraldamine ning pärast ürituste toimumist programmile hinnangu andmine.

Lisateave
Aivo Prüssel
vallavanem, Türi 85. komisjoni esimees
384 8202, 503 2228
vallavanem@tyri.ee

Foto ja allikas: Türi veebileht