Narvas tuleb kirbuturg deviisi all „Jäätmed – tuludesse!”

Kirbuturg annab vanadele asjadele uue elu.
28. novembril kell 10-16 toimub Narva kultuurimajas Rugodiv kirbuturg – koht, kus inimesed müüvad ja ostavad vanu kasutatud asju. Kes soovib osaleda müüjana, sel tasuks end aegsasti kirja panna.

Narva kirbuturu moto on „Jäätmed – tuludesse!”. Kirbuturul saab müüa või osta kõige erinevamaid asju: vanaaegseid esemeid, köögiriistu, rõivaid, raamatuid. Kirbuturg on alati ettearvamatu, täis otsinguid ning leide.

Narva linnavalitsus kutsub kõiki soovijaid osalema kirbuturul müüja või ostjana. Kui otsustate müüa kirbuturul esemeid, tuleks registreeruda kuni 26. novembrini telefonidel 359 9195 begin_of_the_skype_highlighting              359 9195      end_of_the_skype_highlighting ja 359 9138 või e-posti aadressil varamajandus@narva.ee, teatades oma nime, perekonnanime ning kontakttelefoni.

Müügikoht on kultuurimajas Rugodiv, kaubaletid ja toolid antakse registreeritud müüjatele tasuta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap