Homme avatakse Moostes Eesti Fototurismi Keskus

 Homme kell 14.45 avatakse endises Mooste mõisa viinavabrikus Eesti Fototurismi Keskus, mille   eesmärk on arendada fototurismi Eestis ning pakkuda kohalikele ja välismaistele fotograafiahuvilistele võimalust täiendada oma oskusi.

Tegijad on endale võtnud ambitsioonika eesmärgi muutuda juhtivaks fototurismi keskuseks Eestis ja lähiriikides. Ajalooline viinavabrik, tipptasemel koolitajad ning ilus Lõuna-Eesti loodus loovad selleks head võimalused.  Koolitusi viivad läbi teiste hulgas Urmas Tartes, Arne Ader, Remo Savisaar, Sven Začek jpt. Keskuses on sisustatud professionaalne fotostuudio ning lähitulevikus asutakse pakkuma ka varjest pildistamise võimalust.

Juba avamispäeval või kuulata loodusfotograafi Urmas Tartese loengut „Visuaalne kommunikatsioon“ ning külastada fotograafia näitust  tunnustatud autoritelt teemal “Miks ma armastan fotograafiat”. Näitusel onesindatud Sven Začeki, Urmas Tartese, Remo Savisaare, Arne Aderi, Margus Mutso ja Jaan Künnapi fotod.

Eesti Fototurismi Keskus paikneb maalilise Mooste järve kallastel ajaloolises viinavabriku hoones. Keskus pakub koolitusi ja seminare fotograafiahuvilistele.