Paides antakse inspiratsiooni kaugtööks

15. oktoobril toimub Paide linnavalitsuses kaugtöö inspiratsioonipäev „Elu võimalikkusest maal”.

Päev algab kell 10 ja sellesse mahuvad Henny van Egmond Yolki (endine Rabobanki programmi juht, Holland) ettekanne „Uus töömaailm, peamised trendid, saavutatud tulemused ja juhtimise väljakutsed” ning kolm debatti.

Neist esimeses arutlevad Presshouse’i reklaamidirektor Mart Parve, Saku õlletehase personalidirektor Ave Kala ja CPD arenduskeskuse juhataja Karl-Jan Reincke teemal, kuidas juhtida efektiivselt nüüdisaegset paindlikku organisatsiooni.

Regionaalarengu debatis otsivad majandusanalüütik Andres Arrak, Kuusalu vallavolikogu liige Henn Pärn ja siseministeeriumi nõunik Kaur Kaasik-Aaslav vastust küsimusele, miks peaks KOV olema huvitatud piirkonna arengust.

Praktikute debatis keskenduvad Kõnnu kaugtöökeskuse esindaja Kadri Seeder, Abja kaugtöökeskuse esindaja Marju Mäger ja Tartu Nutikumi esindaja Madis Mikkor teemale „Kaugtöökeskused meil ja mujal, Eestile sobivad mudelid”.

Rohkem infot: http://cafe.telework.ee/