Ökoturismi koolitusprogramm Kagu-Eestis

Võrumaa Kutsehariduskeskus korraldab turismiettevõtjatele, turundus- ja müügiinimestele, FIEdele, kodumajutusettevõtjaile, turismivaldkonna arendajatele ning ökoturismi huvilistele koolitusprogrammi ökotoote arendusest ja turundusest.

Koolituse eesmärgiks on teadmiste ja oskuste omandamine ökoturismist, tootearendusest ja turundusest, sh kaasaegsest internetiturundusest ning toodetele/teenustele kvaliteedimärgise EHE taotlemisest. Koolitus on praktiline, internetiturunduse oskused omandatakse arvutil ning kursuse raames toimuvad ka sisulised õppereisid.

Kursusel saab iga ettevõtja oma traditsioonilised turismipaketid, tooted ja teenused siduda ökoturismi-, loodus- ja kultuuripuhkuse pakettidega, samuti mõelda uute toodete ja teenuste arendamisele.

Koolitajateks on oma ala asjatundjad ja praktikud: Aivar Ruukel, Rein Kuresoo, Maarika Toomel, Peep Tobreluts, Aigar Piho, Laivi Mesikäpp. Koolitus toimub 22. septembrist 1. detsembrini üks kord nädalas, kolmapäeviti kl 10-17. Kokku läbitakse 80 tundi ning lõpetajad saavad vastava tunnistuse.

Täpsem info ja registreerumine 20. septembrini telefonil 56 905389 või e-posti aadressil terje.kruusalu@vkhk.ee.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap