
Restoranis Kodas. Foto: Lauri Laan
Päevatoimetaja
Aprillis toimunud Otepää restoranide festival „Otepää Maitsed“ tõi kokku pea 800 huvilist.
Tänavu olid menüüd eriti põnevad: lauda kattis rikkalik mereandide valik ja fantaasial lasti vabalt lennata. Süüa sai tuunikala, kuldmerikokre, kaheksajalga, merikuradit, koha. Ei puudunud part, kana, veiseliha, lammas, seened, ravioolid ja palju erinevaid köögivilju. Magustoidud olid eriti ahvatlevad ning juurde pakuti mitmesuguseid jooke. Ugandi Resto pakkus eraldi lastemenüüd.
Tulevikus soovivad külastajad Otepää Maitsetel süüa kala ja mereande ning liha
Tuldi lähedalt ja kaugelt – kõige rohkem toidugurmaane kogunes Otepää vallast, teisele kohale jäi Tartu linn ja Tartumaa ning kolmandaks Tallinn. Kõik road said väga hea tagasiside ning eriliselt kõrgeks hinnati teenindust. Tulevikus soovivad külastajad Otepää Maitsetel süüa kala ja mereande ning liha.
Kolmekäiguline erimenüü maksis vahemikus 30 kuni 35 eurot.
Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega. Tegevuste elluviimist toetab LEADER meede 3 – „Tugevad võrgustikud (14.10.2024 – 25.10.2024)“, Valgamaa Partnerluskogu ja Otepää vald.