NESTE AVAS PÄRNUS ELEKTRISÕIDUKITE LAADIMISJAAMA

Neste avas Pärnus uue elektrisõidukite laadimisjaama. Foto: Neste Eesti

Päevatoimetaja

Neste avas oma esimese kiirlaadimisjaama Tallinnas 2023. aastal ning alustas nüüd elektriautode kiirlaadimisteenuse pakkumist Pärnus. Uude laadimisjaama on lisatud kasutusmugavusi klientide tagasiside alusel ning ettevõtte eesmärk on muuta elektrisõidukiga Tallinnast Riiga sõitmine veelgi lihtsamaks.

19. septembril paigaldati Pärnu ringteel asuvasse Neste Niidu tanklasse kaasaegne Neste MY taastuvenergia laadimisjaam koos nelja võimsa kiirlaadijaga. See on osa ettevõtte plaanis jõuda 2024. aasta lõpuks ligi 50 Neste MY elektriautode laadimisjaama avamiseni Soomes ja Baltikumis.

„Elektrisõidukite arenedes arenevad ka laadimissüsteemid kiiresti. Kõige uuemas Neste MY taastuvenergia laadimisjaamas Pärnus teenindavad kliente tõhusad Kempower laadijad, mille koguvõimsus on 300 kW. Korraga on võimalik laadida kuni nelja autot, seega on väike tõenäosus, et tekib olukord, kus laadimiseks vaba koht võib puududa,“ kommenteeris Risto Karppinen, Neste asepresident jätkusuutliku arengu, turunduse ja teenuste valdkonnas.

„Klientide tagasiside on meie teenuse arendamise põhialuseks. Lisaks suure võimsusega ja kiirele laadimisele oleme pööranud tähelepanu sellele, et ka laadimise eest maksmine oleks lihtne, et seda saaks teha nii panga- või krediitkaardiga, Neste äpiga kui ka Neste kaardiga. Ka jaama asukoht, valgustatud varikatus ja üldine kasutusmugavus on olulised, et muuta laadimispaus autojuhile Neste jaamas meeldivaks,“ rääkis Karppinen.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap