KIRJANDUSPROGRAMMIS SÄRIN ÜHENDATAKSE ERINEVAID SÕNA-KUNSTE

Kultuuriklubi BAAS Raplas

Päevatoimetaja

„Kuna kirjanduskunsti põhiline töövahend on sõna, mis mängib võrdlemisi tähtsat rolli muusikas ja teatris, siis otsisime lahendusi, kuidas neid sõna-kunste ühendada,“ selgitab kirjanduse programmi eestvedaja Tuudur Tilk. Sel aastal soovitakse kõiki, aga eeskätt noori julgustada ja rõõmustada ning avardada maailmapilti.

Kõigil seni varjul olnud noortel kirjutamishuvilistel on võimalus särada “Noorte sahtlisisud särisema!” aktsioonil. Kõik sahtlisse kirjutajad saavad oma luulet ja lühivormi festivalile edastada, et professionaalsed näitlejad festivalil neid esitada saaksid.

Muusikast ning sõnadest räägivad festivalil veel lisaks muusikud Kaisa Ling ja Haldi Välimäe. Sveta Grigorjeva (fotol, autor Maria Obermeier) teeb ettekande oma teekonnast kirjanduse juurde ja toob enda töödest ka näiteid. Vandenõuteooriatest jutustab Tartu Ülikooli poliitika- ja sotsiosemiootika professor Andreas Ventsel. Indrek Koffi auhinnatud ja kiidetud raamatu „Issi!“ loevad ette aga tuntud näitlejad nagu Ott Kartau, Doris Tislar jt. Lastehommikul viib põnevale kila-kola-kunsti rännakule illustraator ja kirjanik Kertu Sillaste.

Üheksas kultuurifestival SÄRIN toimub 13.–14. septembril Rapla kultuuriklubis BAAS ja pakub elamusi nii filmi, kunsti, teatri, kirjanduse kui ka muusika huvilistele. Kultuurifestivali SÄRIN piletid on müügil Piletikeskuse keskkonnas. Vaata kava särin.loomebaas.ee

Samal teemal:

SÄRIN KUTSUB LINNUSULGI KOGUMA

SÄRIN AVALIKUSTAS TÄNAVUSE KAVA

ÜHEKSANDAT KORDA TOIMUV KULTUURIFESTIVAL SÄRIN TEATAS ESIMESED ESINEJAD

SÄRIN TÕI RAPLASSE ÜLE TUHANDE KULTUURISÕBRA

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap