PÄRNUMAAL TURISMIGA SEOTUD INIMSESED VALMISTUVAD HOOAJAKS

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus. Foto: Urmas Saard / Küaluudised

Reedel, 12. aprillil kogunevad Pärnumaa turismiga seotud inimesed Soomaa rahvuspargi veerel asuvasse Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskusesse, et valmistuda algavaks hooajaks.

Pärnu linnavalitsuse arenguosakonna eestvedamisel kogunevad Pärnumaa turismiasjalised seminarile igal kevadel. Esimene koostööseminar toimus 2012. aastal ja sellest on saanud Pärnumaa turismiettevõtjate seas sündmus, kus enne kõrghooaega kokku saadakse ning mõtteid ja ideid jagatakse. Möödunud aastal 30. aastapäeva tähistanud Soomaa rahvuspark on üks Pärnumaa pärlitest ning teada-tuntud sihtkoht lisaks eestlastele ka välisturistide seas.

„Sellised kokkusaamised aitavad turismivaldkonna inimestel paremini valmistuda, koos töötada ja suhteid luua. Üks Pärnu turismisihtkoha turismiasjaliste tugevus on alati olnud koostöö, tehakse üksteisele ka ristturundust. See on meie puhul kindlasti suureks eeliseks võrreldes teiste sihtkohtadega ning koostöö kasvatamisele me seetõttu kindlasti praegu ja edaspidi rõhuda soovimegi,“ rääkis Pärnu linnavalitsuse arenguosakonna turismiarenduse juht Annika Raadik

Tänavusel seminaril käsitletavad teemad puudutavad koostööd, praktilisi näiteid hooajaks valmistumiseks ning nagu tavaks saanud, jagatakse ka inspiratsiooni.

KU päevatoimetaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga