KUULUTATI VÄLJA REGIONAALHAIGLA AASTA TOHTER JA AASTA KOLLEEG

Pildil Regionaalhaigla Aasta Kolleegi tiitliga Priit Evardit ja Aasta Tohter 2023 tiitliga dr Helen Ilumetsa. Foto: SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla

18. jaanuari õhtul toimus Kultuurikatlas Regionaalhaigla aastaalguspidu, kus tunnustati Aasta Tohter 2023 tiitliga dr Helen Ilumetsa ja Aasta Kolleegi tiitliga Priit Evardit.

Sarnaselt varasemate aastatega selgitati ka seekord Regionaalhaigla Aasta Tohter ja Aasta Kolleeg välja rahvahääletuse tulemusel. Kahe vooru lõpptulemusena selgusidki võitjad. Regionaalhaigla grupi Aasta Tohter 2023 on sisehaiguste keskuse ülemarst-juhataja dr Helen Ilumets, Aasta Kolleeg IT tehnilise toe spetsialist Priit Evardi. Palju õnne!

Kolleegid on kirjeldanud dr Ilumetsa järgmiselt: Kõige südamlikum, säravam ja abivalmim arst. Dr Ilumets on suurepärane suhtleja ja juht. Alati sõbralik, abivalmis ja äärmiselt suure empaatiaga. Väga kollegiaalne, hooliv ja põhjalik arst, kolleeg ja juht oma keskusele.

Ja Priit Evardit on kolleegid kirjeldanud nii: Priit ei jäta kunagi hätta, kui on vaja abi IT-alastes küsimustes. Ta reageerib abipalvetele alati kiiresti ja ei unusta sind ära. Ta on abivalmis, vastutulelik, sõbralik ja kiire tegutseja. Priidu jaoks ei ole lahendamata probleeme. Ta on eeskujuks meile kõigile!

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap