ANSAMBEL AHOI ON VILJANDIMAA BÄND 2023

Ahoi, Viljandimaa bändi 2023. Foto: Luisa-Greta Vilo

Möödunud laupäeval toimus Sakala Keskuses 24. korda Viljandimaa Bändide Päev. Võistlusele kandideerinud koosseisudest jäid žürii sõelale kuus ansamblit, kelle esinemisedukust mõõdeti publikult saadud aplausi valjuduse järgi.

Võitjaks krooniti rahvamuusikaansambel Ahoi, kes 107 dB-ga endale võidu kindlustas ning Viljandimaa bändi 2023 tiitli koju viis. Publiku lemmikansambel pälvis rahalise auhinna ja astus samal õhtul üles kontserdiga. “Oleme väga tänulikud selle tunnustuse eest ning elame kaasa ka teistele tublidele koosseisudele, keda esinemas nägime,” sõnas ansambli kitarrist Martin Kalm.

Žürii koosseisu kuulusid Eleryn Tiit, Adeele Jaago ja Marko Mägi, õhtut juhtis Robin Täpp.

KU päevatoimetaja