KADRINA VAIMSE TERVISE INSPIRATSIOONIPÄEV TAASTULEKUL

Juba kolmandat aastat toimuv noorte vaimse tervise teemaline inspiratsioonipäev võtab aset 24. novembril kell 16.00 Kadrina huvikeskuses. Selle aasta tunnus on “Kasvamine endaks” ja lavale astuvad näitleja Märt Avandi, toitumisspetsialist Tagli Pitsi, telenäod Keili Sükijainen ja Kertu Jukkum ning Pimedate Liidu esimees Jakob Rosin. Vaheldust pakuvad ka üllatusesinejad ning õhtu lõpetab Eesti Laul 2022 tiivad alla saanud noortebänd Minimal Wind!

Selle aasta projekt on suurem ja kaasavam kui varem. Lisaks inspiratsioonipäevale toimub noortele väljasõit Tallinnasse Tervisemuuseumisse, Kadrina keskkooli tullakse läbi viima korgijoogi teemalist loengut ning kuuajane projekt lõpeb Punase Risti ja jooga töötoaga.

“Projekti fookusteemad sai kokkupandud koostöös Kadrina valla Noortevolikoguga, kes esindavad noorte häält. Inspiratsioonipäeval saab kuulda arutelusid teemadel sõltuvused ja vaimne tervis, toitumine, tervisesport ja harjumused, vigadest õppimine ja teraapia ning “normaalsus”.” tutvustab programmi selle aasta peakorraldaja Liis Lillemägi.

Päeva moderaator ja kaaskorraldaja Helene Kristine Viita räägib: “Sel aastal on tugevalt kaasatud ka kogukond ning teeme koostööd paljude kohalike ettevõtete ja organisatsioonidega. Projekt toimub koostöös MTÜ Noored Kokku, Kadrina kultuurikoja, Kadrina valla Noortevolikogu ja Kadrina Keskkooliga.”

Üritusel osalemine on tasuta ja oodatud on kõik noored vanuses 14+ ja noortega töötajad nii Lääne-Virumaalt kui ka kaugemalt!

Projekti toimumist toetab Haridus- ja Noorteameti projekt “Noorte heaks” ning Eesti Avatud Noortekeskuste ühenduse projekt “Ideepuhur”.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap