KAHEKSANDA UHLA-ROTIKÜLA JOOKSU VABATAHTLIKE ABILISTE TÄNAMINE

Fotogalerii

Uhla-Rotiküla 8. elamusajooksu vabatahtlike abiliste tänamine.
Foto: Urmas Saard / Külauudised.

Laupäeval, 9. septembril tänati Uhla-Rotiküla VIII elamusjooksu vabatahtlikke abilisi. Ühtekokku oli tänavu rada turvamas, jooksjaid ja kõndijaid teenindamas ja erinevat muud abi osutamas 51 vabatahtlikku.

Tänu avaldamiseks riputati abilistele kaela samasugune rotikujulise sümboolika lõikega mälestustähis nagu selle said kõik jooksus ja käimises osalenud võistlejadki. Lisaks jagati välja mitmed nimelised klaaskujud. Nende hulgas tänati tunnustava meenega ka Külauudiste portaali, kes on kõigil kaheksal korral seda spordisündmust kajastanud. Tänuürituse viisid läbi Enn Hallik, Piia Karro-Selg ja Marina Mesipuu-Rhun.

Külauudised on kõigil kaheksal aastal kajastanud Uhla-Rotiküla elamusjooksu.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Enn Hallik, üks elamusjooksu traditsiooni algatajaid, avaldas lootust, et järgmiselgi aastal saab jooks korraldatud. „Siis on kõigil üheksal korral võistlustel osalenul kolm kolmevärvilist – sinimustvalget – täiskomplekti eriilmelist medalit kogutud,” selgitas Hallik. Karro-Selg ja mitmed teised arvasid, et kindlasti tuleb traditsiooniga jätkata ka pärast üheksandat korda.

See on sportlasi alati üllatanud

Veel tunnustas Hallik korraldajate leidlikust, millega on seni suudetud võistlustel osalejate osalustasu hästi madalal hoida. Samas on tänu sponsortoetustele auhinnad väga väärtuslikud ja üldsegi mitte odavad. See on sportlasi alati üllatanud.

Harjumuspäraselt saadeti abilised pärast tänamist koduteele maitsva supiga toidetult. Suppi keetis taas Mikko Selg.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

KAHEKSANDA UHLA-ROTIKÜLA JOOKSU VÕITIS ROMAN FOSTI