MOTOHOOAJA LÕPETAMISEKS PIIRATAKSE LAUPÄEVAL LIIKLUST

Motohooaeg 2020. aastal Pärnus. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Eesti mootorrattahooaja lõpetamise tõttu sulgetakse laupäeval, 9. septembril kell 9-20 Pärnus Supeluse tänav ning Pühavaimu tänava Ringi ja Supeluse tänava vaheline lõik.

Eesti Mootorrattahooaja Lõpetamine on suur traditsioon ja mootorratturite tähtsündmus, kus kogunevad kokku tuhanded mootorratturid ja kümned tuhanded mootorrattahuvilised.

Päev algab kogunemisega Pärnus Supeluse tänaval. Hedoni esisele tuleb festivali ala, kus näitavad oma uusimaid mootorrattaid ja varustust erinevad mootorratta brändid, motopoed ja maaletoojad.

Päev on täis meelelahutust ja erinevaid atraktsioone. Päeval toimub pidulik hooaja lõpetamine ja Eesti suurim mootorrataste paraad läbi Pärnu ja Sindi linna.

Mootorratturite paraad läbib Sindit. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Üritus avatakse kell 11 Hedoni ees oleval ringristmikul. Kell 12:00 kuuleb päevajuhi ja Wildcards MC presidendi avasõnu ning kuni 16:30 toimub meelelahutuskava. Avatud on foodtruck toidutänav, lasteala ja motoeksponaadid. Kell 17 algab paraad marsruudil Ranna pst – Side – A.H. Tammsaare pst – Mai – Raja – Riia mnt – Sindi ristmik – Pärnu-Tori mnt – Sindi – Silla – Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt – Tammiste tee. Paraadi lõpp on kell 17.45 Tammiste teel Papiniidu silla lähedal.

Ürituse ajakava ja paraadi marsruut on avaldatud veebilehel.

Päeva lõpetab suur motopidu.

Eesti suurima mootorrattasündmuse Eesti Mootorrattahooaja 2023 ametlik lõpetamine ja pärastpidu toimub Allika tänaval asuvas CLUB WILDCARDS-s, kus muuhulgas pöörasele valgusshowle ja üllatusesinejatele astub üles RAUNSTEIN! Peo ametliku osa saadavad öösse ja tantsutavad kuni hommikuni alati lemmikud Hot n’ Handsome, Doktor Diisel & MRMTS.

KU päevatoimetaja