VIRTSU KOGUKOND KORRALDAB TASUTA TÄNUKONTSERDI

Heategevuslik kontsertõhtu Läänerannas. Foto erakogust

Henrik Raave, Lääneranna festivali üks korraldajaid

Raske võitlussuve lõpetuseks on kõik, kes meie väikekoolide saatusele kaasa elanud, kaasa tundnud ja kaasa mõelnud, oodatud Virtsu Rannahoonesse 26. augustil. Virtsu kogukond korraldab heategevusliku kontsertõhtu “Headus võidab”, kus esinevad Keily ja Erki Kaikkonen.

Heategevuslik kontsertõhtu Läänerannas. Foto erakogust

See kontsertõhtu pakub inspiratsiooni läbi muinaslugude ja laulude. Erki Kari räägib muistseid õpetlikke muinasjutte ja Keily laulud ning imetabane hääl kannavad kuulajaid enesele lähemale ning avardavad südameruumi. Ühiselt põimudes viivad nad kuulajad kogemuslikult lugude sisse ning aitavad luua hingestatud ühendust Elu enesega.

Tegemist on heategevusliku kontserdiga, Virtsu suvelõpu kingitusena kõikidele eestimaalastele. Ja seda kõike täiesti tasuta!

Kontsert toimub Virtsu Rannahoones, mis asub Pärnu maakonnas, imelise mereäärse atmosfääriga looduskaunis olemises. Sündmus algab 26. augustil kell 18.00.

Erki Kari on elukutseline elu-uurija ja müstiline muinasjutuvestja, kes on juba 11 aastat lugusid jaganud. Tema abikaasa, Keily Kaikkonen, on muusik, kirglik hääleavamise teel liikuja, laulja ning keha- ja meeleterapeut. Nende esinemised põimivad muinasjutud ja laulud unikaalselt kokku, luues kogemusliku rännaku läbi inspireerivate lugude ja meloodiate.

Kontsertõhtu eesmärk on tõsta teadlikkust ja toetada kas Virtsu kooli arengut või Virtsu Rannahoone arendamist. Valik jääb kuulajatele – kas toetada haridust või kultuuri.

Tule ja veeda koos meiega üks hingetoitev laupäevaõhtu ning muinastulede öö! See on kingitus kõigile, kes on toetanud meie väikekoole ning panustanud Eesti hariduse mitmekesisusse ja kultuuripärandisse.

Lisateave:

Facebook: www.facebook.com/virtsurannahoone