EESTI ETTEVÕTLIKE NAISTE ASSOTSIATSIOON KORRALDAB KÜBARAPIDU

EENA 25. heategevuslik kübarapidu 2022. aastal Kadrioru Lossis. Foto: Erlend Štaub

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) toetab heategevusliku kübarapeoga SA Eesti Lastefondi, kelle missiooniks on inimeste vaimse tervise parendamine.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon EENA toetab igal aastal oma traditsioonilise kübarapeoga ühte Eestimaa laste või naistega seotud ühendust või asutust. Tänavu toetatakse SA Eesti Lastefondi ATH tugirühmade tegevust.

EENA peab väga oluliseks, et aktiivsus- ja tähelepanuhäirega (ATH) lapse kõrval oleksid sellest häirest teadlikud täiskasvanud. ATH tugirühmast saadud teadmised aitavad täiskasvanul kohendada oma käitumist nii, et ATH laps tuleks toime kodus, koolis ja lasteaias.

Lisaks saab oma heategevusliku abikäe anda iga soovija ülekandega

EENA traditsioonilise kübarapeo igast ostetud piletist annetatakse 5 eurot heategevuseks. Peokülalistel on võimalus soovi korral kohapeal ka lisaannetusi teha. Lisaks saab oma heategevusliku abikäe anda iga soovija ülekandega EENA pangakontole EE131010220229216225 selgitusega SA Lastefond.

EENA heategevuslik kübarapidu teemal „Lilleline“ toimub täna, 17. augustil kell 18.00–22.00 Tallinna Botaanikaaias.

Meeleolu loovas kaunis Botaanikaaias ootab ees mõnus suveõhtune pidulik atmosfäär, imeline muusika ja meeleolukas seltskond, isuäratavad suupisted, maitsvad joogid ja muidugi erilised üllatusesinejad.

Õhtut juhib Riho Rõõmus. Riho on ligi 25 aastat töötanud SA Tallinna Lauluväljaku juhatajana, ta on mänginud ja laulnud ansamblis “Vanaviisi”, olnud kontsertide ja meelelahutusürituste peakorraldaja ning töötanud ka turunduse ja reklaami alal.

***

1992. aastal loodud Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) kuulub rahvusvahelisse äri- ja ametinaiste võrgustikku BPW International – Business and Professional Women International. EENA loodi eesmärgiga aidata kaasa oma erialal pädevate, ettevõtlike naiste ja naisjuhtide omavaheliste kontaktide loomisele, ideede ja arvamuste vahetamisele ja tegevuste elluviimisele ning klubilise tegevuse traditsioonide säilitamisele. EENA korraldab heategevuslikku kübarapidu igal aastal. Peole on alati oodatud nii organisatsiooni liikmed kui ka külalised väljastpoolt.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

EENA KÜBARAPEOGA TOETATI TALLINNA UKRAINA KOOLI