VÄGE TÄIS METSATÖLL SUUREL MUNAMÄEL

Metsatöll 2017. aastal Sindi Rockil. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pühapäeval, 30. juulil algusega kell 14.00 pääseb valla Suure Munamäe vaatetorni 84. sünnipäeva tähistamine, kus peaesinejana astub lavale Metsatöll.

Mäe jalamil tervitab külalisi eksklusiivne puhkpilli duo SUSAFON ja SAKSOFON, poolel teel tippu saab juttu puhuda tippude vallutaja ja alpinisti Alar Sikuga. Kell 15.00 avaneb torni ees teatrieesriie ning lavale tuleb Piip ja Tuut Teater kogupereetendusega „Loomad”, rahvalikku särtsu ja meeleolu loob tantsurühm Rõõmu -Liine, lõõtsamängija Malvo Pilt ja kapell Eloilo.

Enne Metsatöllu vägevat kontserti metsalaval saab kuulda Haanimaa vanemba Agu Hollo Haanimaa tekkimise lugu. Terve päev pakub maitsvat toitu Haanjamehe catering.

*

Suure Munamäe vaatetorn on ehitatud 1939. aastal ja selle tipp paikneb 346,7 meetrit üle merepinna. See on märgiline paik Lõuna-Eesti südames. Kaugele ulatuv silmapiir ja vaheldusrikkust pakkuv kuppelmaastik, kaunid järved ja metsad – alati oma ja tuttav, samas iga kord eriline ja üha uuesti vaimustav. Vaatetornist saab imetleda hingematvaid vaateid kuni 70 kilomeetri kaugusele.

KU päevatoimetaja