TÄNAVUNE PÄRNU SUUREMAID SÜNDMUSI ALGAS MOOTORSÕIDUKITE PARAADIGA

Fotogalerii

Pärnus toimuva motohooaja avamisel sõidetakse läbi Sindi.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Täna enne keskpäeva avati Pärnus Hedoni esisel ringil Eesti mootorrattahooaja avaparaad, mis läks kell 17 liikuma teekonnale mööda Ranna puiesteed, jätkudes A. H. Tammsaare puiesteel – Mai tänaval – Riia maanteel – Pärnu-Tori maanteel – läbides Sindi linna – Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel. Paraad lõppes Papiniidu silla lähikonnas.

Motopeo tegevusterohket päeva jääb lõpetama ürituse ametlik afterparty ööklubis Sugar, kus peaesinejana astub lavale Tanel Padar. Nagu kord ja kohus astuvad üles Pärnu oma legendaarsed DJ-d Hot n´ Handsome, Doktor Diisel.

Pärnus toimuva motohooaja avamisel sõidetakse läbi Sindi.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

KU päevatoimetaja