SEENIORIDE MESS TAASTULEKUL

Seenioride vabaajamess Pärnu Kaubamajakas 2019. aastal.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Üle paari aasta tuleb taas seenioride vabaajamess, mis leiab aset 12. veebruaril kell 12-16 Pärnus Kaubamajakas! Liikumisaastale mõeldes pühendub seekordne messikava liikumisele ja tutvustab erinevaid liikumisharrastusi, -võimalusi ja harjutusi ning sedagi, kuidas püsida terve.

Messipäeva aitavad tüürida kaks Reeta: armastatud ja tuntud Reet Linna ja aastaid Pärnus nii suuri kui väikseid liikumist armastama pannud Reet Parind.

Seenioride vabaajamess aitab leida väärikale eale sobivaid tegevusi ja uusi tuttavaid! Selga palutakse panna liikumist võimaldavad vabaajariided, et saada osa terviseharjutustest, tantsust, käsitöötubadest ning muudest vahvatest tegevustest.

Mess on külastajatele tasuta. Oodatud on 60+ prouad ja härrad. Korraldajad kutsuvad ka peresid ja noori oma eakaid esivanemaid kaasa võtma ning messile tooma.

Mess koondab Pärnu käidavamasse paika eripalgelised väärikale eale sobivad tegevusvõimalused: kultuuri-, vabaaja- ja sporditegevuste pakkujad ning terviseteenuste ja meelelahutuse pakkujad.

Mess annab hea ülevaate seenioridele mõeldud tegevustest ja teenustest. Messilt leiab nii liikumisvõimalusi, muusika-, kunsti- ja käsitööringe, nõuandeid aktiivsuse säilitamiseks ning tervise turgutamiseks. Tutvuda saab taastus- ja heaoluvõimalustega, haridusvõimalustega ning päeva- ja kogukonnakeskuste tegemistega.

Messilaval rullub lahti värvikas programm.

60+ eale sobivate tegevuste ja teenuste pakkujail on võimalus veel messiga liituda, registreerimisvormi leiab veebist.

Messi korraldavad MTÜ Eesti Huvialaagentuur, MTÜ Galerii ja Tegevuskeskus Central. Toetajad on Kaubamajakas, Kommipomm, Kadarbiku.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap