LAPSED OMANDAVAD MÜÜGIKOGEMUSI LASTE TÄIKAL

Laste täika Lastekas Pärnus Kaubamajakas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pühapäeval, 15. jaanuaril kell 12-16 toimub Pärnus Kaubamajakas laste täika Lastekas. Sündmus on mõeldud lastele, kes saavad müüma tulles oma toodangule ja ka mänguasjadele, mängudele, raamatutele, spordivahenditele, riietele ning muule uusi omanikke leida.

Nõnda omandavad nad müügikogemuse ja saavad tõuke ettevõtlikkusele. Praegusel keerulisel ajal võimaldab see teenida lisavahendeid kooli ja huviharidusega seotud väljaminekute katteks. Oodatud on õpilasfirmad oma toodetega.

leti taga peab laps iseseisvalt tegutsema

Laste täikal osalemine on lastele tasuta. Müüma tulemiseks tuleb end registreerida lehel turundustugi.ee/lastekas. Müüja võib olla laps või noor kuni 16. eluaastani. Nooremaid lapsi saavad taustajõuna aidata lapsevanemad, kuid leti taga peab laps iseseisvalt tegutsema.

Ostma oodatakse samuti lapsi ja peresid. Kasvavad ju lapsed kiiresti ja nii mõnegi mängu, raamatu, spordivahendi või riideeseme saab laste täikalt soetada tunduvalt soodsamalt kui poest uut ostes. Niisamuti saab uudistada, mida lapsed toodavad ja nende ettevõtlikkust ostuga toetada.

Laste täika Lastekas Pärnus Kaubamajakas. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Üritust korraldab Turundustugi koostöös Kaubamajakaga. Magusa loosiga üllatab osalejaid Kommipomm.

KU päevatoimetaja