VEEBI KESKKONDA LISANDUS RAHVAMEEDIA

Rahvameedia arvuti ekraanil

„1. aprillil läks eetrisse uus väljaanne Rahvameedia veebiaadressiga rahvameedia.ee,” teatab selle peatoimetaja Saale Kareda.

Uus ajastu nõuab tasakaalustatud ja ausat uudiste edastamise viisi. Rahvameedia on sõltumatu, Eesti kapitalil põhinev meediaettevõte. Me oleme vaba inimese väljaanne ja soovime anda hääle igale südametunnistusega eestimaalasele.

Rahvameedia kajastab elu kõigis tema tahkudes ja aspektides – ehedalt ja ausalt. Räägime ja kirjutame kõigest, mis kuulub elu juurde – teeme seda tõstval viisil, oleme täpsed allikates, jääme hea maitse piiresse ning inspireerime ja aktiveerime oma lugejaid, et neist saaksid kõigepealt oma elu ja seejärel oma maa peremehed. Ootame oma lugejaid aktiivselt kaasa lööma Rahvameedia kujundamisel uue ajastu meediaväljaandeks
(info@rahvameedia.ee).

Avapäeval läks Rahvameedial otse-eetrisse kaks saadet järelvaatamise võimalusega veebis.

Rahvameedia loojad on Kristi Loigo ja dr Meeme Mõttus. Väljaande peatoimetaja on Saale Kareda ja tehniline produtsent Christina Daous.

Saale Kareda