TALLINNA VÄRAVA EES LAULSID LÜDIGI MEHED KEVADELE JA KOORILIIKMELE

Pärnu Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor laulab Tallinna värava juures kevadet tervitavaid laule. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Traditsiooniliselt tervitas Pärnu Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor kevadet Tallinna värava juures, kus tavatul kombel jäi tänavu linnavalitsuse poolne tervitus olemata. Astronoomiline kevad saabus kell 17.33 pilvitust taevast paistva päikese soojendavate kiirte saatel.

Lisaks kooriliikmetele tuli kuulajaid kohale mõnevõrra rohkem kui lauljaid tunnelvärava kaare alla kogunes. Teiste hulgas ka kaks Johannest. Neist vanem härra astus välja kiirabiautost, et ühineda mõneks minutiks kooriga. Teine Johannes oli kuulajatest üks noorimaid, kes tuli samuti kevade laule kuulama. Koori juhatas dirigent Evelin Mei, lauldi tuttavaid laule, mida alati on kevade saabudes läbi aastakümnete lauldud. Kuna kevad saabub ikka pikaaegse kooriliikme Toivo Üprausi sünnipäevaga samal päeval, siis lauldi tänagi talle sünnipäeva laulu. Laulud lauldud koguneti värava lähedal asuva suure maketi aluse ümber, kus Toivo kostitas magusaga.

Urmas Saard

Samal teemal:

Pärnusse saabus kevad Lüdigi laulumeeste saatel

Lüdigi mehed laulsid kevadele

Pärnus tervitati kevadet Tallinna väravate all

Share via
Copy link
Powered by Social Snap