ARMASTUSEGA UKRAINALE MÕELDES

Jana Paulman raamatuga “Kui naine armastab meest. Avameelsed kirjad mehele Rahva Raamatus”. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Alaliselt Soomes elav ja töötav Jana Paulman avaldas kaks aastat tagasi raamatu „Kui naine armastab meest. Avameelsed kirjad mehele”, milles ta kirjutab, et kõik väärivad armastust. „Ka kõige nõrgem olevus siin taeva all. Ja kurjusest saab võitu just armastusega,” ütleb Jana, kes neil päevil otsustas alles olevate raamatute müügitulu annetada Ukraina kannatava rahva heaks.

Autogramm raamatus “Kui naine armastab meest. Avameelsed kirjad mehele”.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

„Sa ju tead, kuidas oleme koos sinuga läbi elanud tõelise kurjuse puudutust, kui meie ellu tungis inimene, kes tahtis meid hävitada. Sa ju tead, mis on manipuleerimise kaval ja saatuslik võim, kui ühel hetkel sa ei tea, kus on tõde ja kus on vale.” Jah, siin ta mõtleb mehe ja naise vahele astunud purustavale jõule. Nii mõistsin seda vähem kui aasta tagasi Jana raamatut lugedes. Toona ma ei aimanud, et neis lausetes võiks peituda ülekantud tähenduses veel midagi muud, otsekui prohvetliku sõnumi taolist, mis viimaste nädalate sõjaõuduses sõnast kurjuse kehastuseks kujunenud.

Armastusega võidame kurjuse.

„Teeme midagi Ukraina aitamiseks! Algatan praegu selle, et kogu mu raamatu “Kui naine armastab meest. Avameelsed kirjad mehele” järele jäänud tiraaž läheb Ukraina heaks 100%. Armastusega võidame kurjuse. Kõik väärivad armastust, ka kõige nõrgem olevus siin taeva all….,” lausub Jana ühismeedia postituses.

Samalt 32. leheküljelt jätkan taaslugemist: „Armastus aitas selle katsumusega võidelda ja meid mõistuse juures hoida. Meie sees on võitmatu ja tugev armastus. Hoiame seda, kuni hingame, kallis mees, mu armastus, mu elu!”

Kes soovib minu raamatu kaudu ja armastusega toetada ukrainlasi, helistagu või kirjutagu mulle. Raamat sinu ja aitad sellega ka Ukraina põgenikke, peresid. Autogramm ja südamlik pühendus kõigile praegu ostjatele.

Tel. +358 442444669 või kirjuta postkasti või tule Stylexpress Studiosse, kus on raamatud kohapeal : Ruskatie 1, Espoo Kalajärvi.

Raamatu hind: 15 €, või kui soovid Ukrainat rohkem toetada, vaba valik.

Raha ülekandmisest Ukraina toetuskontole tuleb eraldi esitlus. Hoian kursis kõiki raamatu ostjaid.

Videopöördumine Facebookis

Urmas Saard