PRIIT VÕIGEMAST JA VAIKO EPLIK ESINEVAD KRISTIINE TAASISESEISVUMISPÄEVA KONTSERDIL

Kontserdisuvi Löwenruh`pargis. Foto: Ilja Matusihis

Täna, 18. augustil kell 17 toimub taasiseseisvumispäevale pühendatud kontsert Löwenruh` pargi vabaõhulaval. Esinevad Priit Võigemast ja Vaiko Eplik. Kontsert on kõikidele tasuta. Ülekannet sellest on võimalik vaadata ka Kristiine Linnaosa Facebooki lehel.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on riigi taasiseseisvumise 30. aastapäev sobiv hetk tagasi vaatamiseks. „Kristiine on kasvanud hästi toimivaks koosluseks, mõnusaks aiaks linna südames, kus paiknevad koolid, lasteaiad, kauplused ja mänguväljakud. Heas korras teedevõrk ja toimiv ühistransport ühendab linnaosa teistega,“ sõnas Riibe ja kutsus elanikke veetma tähendusrikkale tähtpäevale pühendatud õhtu mõnusa muusikaga ajaloolise Löwenruh´pargi roheluses.

Kontserdile tulijatel tuleb esitada kas kehtiv vaktsineerimispass, mis tõendab vaktsineeritust COVID-19 vastu, tunnistus haiguse läbi põdemisest viimase 6 kuu jooksul, viimase 48 tunni jooksul sooritatud kiirtesti negatiivne tulemus või viimase 72 tunni jooksul sooritatud nn tavatesti (PCR testi) negatiivne tulemus. Vaktsineeritutel on võimalik kohapeal, id-kaardi ja paroolide olemasolul, digiloost vastav tõend tasuta välja tükkida.

KU päevatoimetaja