NÄPUNÄITEID KUIDAS ONLINE KASIINOS VASTUTUSTUNDLIKULT MÄNGIDA

Sisuturundus

Rulett. Foto: Pixabay

Sõltuvus on hirmutav asi ja enamik inimesi kaldub oma sõltuvust lõpuni eitama. Kasiinomängud pole alati halvad asjad ja paljude inimeste sõnade järgi on elu ise üks õnnemäng. Kasiinomängud on lihtsalt põnevus ja lootus potentsiaalselt võita rohkem kui panus oli.

See pole nii kohutav asi, kui teate, kuidas seda mõõdukalt teha. On oluline teada, millal olete sõltuvusläve ületanud, sest nii teate millal abi otsida. Parimad Eesti online kasiinod pakuvad võimalusi, mis aitavad teil hasartmängusõltuvust vähendada. Selles artiklis tutvume vastutustundliku hasartmängu elustiili näpunäidetega, mis hoolsalt järgides võivad tagada, et hasartmängusõltuvuse tagajärjed ei kahjustaks nii teid kui ka teie lähedasi.

Parimad kasiino nõuanded

Mõistke, et kasiinomängud on mängud, mitte lahendus rahaprobleemidele. Üks asi, mille sõltlased justkui unustavad, on see, et hasartmänge peaks mängima ainult lõbu ja põnevuse eesmärgil. Mõtteviis peaks olema selline, et ükskõik kas kaotad või võidad, siis on see lõpuks ainult mäng.

Hetkel, kui hakkate suurele võidule omistama mingit tähtsust või kui vaatate seda kui skeemi kiireks rikastumiseks, siis võib tekkida kergelt sõltuvus. Isegi siis, kui näete, et teised võidavad suuri võite, siis on tõsiasi see, et nad oleksid pikapeale lõpuks ikkagi kaotanud.

Määra kasiinomängude mängimise aeg: hea viis hasartmängude haldamiseks on selleks kindla aja määramine. Neile, kes käivad tööl, piirake oma mängimise aega nii, et teete seda näiteks kord nädalas või üks kord kuus. Ühe päeva määramine tagab selle, et teie riskid langevad ainult nendesse päevadesse. Nii ei jää te lõpuks sellest sõltuvusse.

Neile, kes on pensionil või keda töö ei piira, kaaluge hasartmängude piiramist nii, et te ei mängiks rohkem kui kahel korral nädalas. Valige nii päev kui ka ajaraam ning veenduge, et te ei naaseks selle väljaspool sätestatud aegu.

Rahalimiidi määramine: samamoodi nagu panete päevale ja kellaajale piiri, tehke sama ka raha jaoks. Kui soovite selle ametlikumaks muuta, määrake see iga kuu oma eelarvesse. Parim on mitte kulutada rohkem kui 1–10% kogu teie sissetulekust kuus. 10% peaks olema absoluutne maksimum ja seda ei tohiks ületada. Pidage kinni oma piirist, sest nii vähendate riski, et kulutate mängule rohkem kui peaks.

Öelge kellelegi, kes aitab teil vastutustundlikult mängida: hea näpunäide neile, kes soovivad hasartmänge mängida, on hankida vastutuspartner. Rääkige kellegiga, kes teil aitaks piirara mängimist näiteks oma abikaasaga, vanematega, sõbraga. Kui peate otsima professionaalset vastutuspartnerit, siis tehke seda. Eesmärk on lihtsalt tagada, et te ei ületaks oma piiri. See vastutuspartner on ka selleks, et tuvastada, millal olete mängust sõltuvusse sattunud. Olge aus nii enda kui ka vastutuspartneri suhtes.

Proovige kasutada online kasiinosid: suurepärane viis hasartmängude haldamisel on kasutada mõnda mängukohta, mis tegutseb internetis. Online kasiinod piiravad sissemakse ülempiiri. See tähendab, et te ei saa lihtsalt tuhandeid korraga hasartmängudele kulutada. Pealegi on parimatel online kasiinodel süsteem, mis aitab neil tuvastada, kui keegi mängib kontrollimatult. Sellel hetkel pöördub teenindustiim teie poole, et teid aidata.Lõpuks, võimaldavad kõik parimad mängukohad teil oma konto oma äranägemise järgi peatada ja uuesti aktiveerida. Nii saate oma konto sulgeda, kui arvate, et lähete liiga kaugele.

Otsige abi, kui märkate, et kulutate liiga palju: olenemata kasiinomänguliigist, pakuvad paljud hasartmängusaidid hasartmängusõltuvuse teenuseid. Paljude parimate online kasiinode puhul võtab meeskond teiega ühendust, kui olete märgitud kui järjekindel ja kontrollimatu mängur. Pöörduge nende poole varases staadiumis, et nad saaksid teid aidata.

Kokkuvõte

Võite elada tavalist elu ja ikkagi mängida. Kõik sõltub sellest, kuidas otsustate selle oma elustiili lisada. Õige meede võib päästa teid pikaajalisest kahjust. Olenemata sellest, kas mängite online kasiinos või tavalises kasiinos, olge ettevaatlik ja veenduge, et te ei ületaks piire ja ei tekiks sõltuvust.