ESILINASTUB VEEBIKONTSERT „SINA JÕUAD KAUGEMALE”

Sina jõuad kaugemale. Foto: Sille Kapper

Rahvakunstiansambli Leigarid ja tantsurühma Koidupuna koostöös sündis Kalev Järvela 60. sünnipäevaks kontsertlavastus “Sina jõuad kaugemale”, mida erilisele ajale kohaselt näeb teatrilava asemel veebis. Esilinastus Leigarite Youtube’i kanalil algab 22. detsembril kell 19.

Leigarid ja Koidupuna ootavad teid vaatama ja sealsamas video kõrval asuvas jutuaknas koos teiste vaatajatega muljetama – kõik näevad seda videot esimest korda!

Tähtis osa Kalev Järvela loomingulisest tööst ning tantsuõpetusest on olnud tantsujuhtide koolitamine ja juhendamine. Nii nagu andsid talle võimaluse ennast teostada tema eeskujud ja õpetajad Kristjan Torop ja Mait Agu, nõnda on Kalev Järvela olnud toeks paljudele alustavatele tantsujuhtidele. Veebikontsert “Sina jõuad kaugemale” keskendub õpetamisele, juhendamisele, eeskujuks olemisele ja edasi andmisele. Kontserdi loovmeeskonna moodustasid Leigarite tantsujuhid, õpetajad ja tantsijad Mall Paulus, Sille Kapper, Jaan Ulst, Tõnu Aas jpt.

Esilinastus on kõigile tasuta ja pärast esilinastust jääb veebikontsert tervikuna järelvaadatavaks. Piletimüügikeskkonnas Fienta on aasta lõpuni saadaval toetajapiletid, mille abil saab igaüks õla alla panna nii veebilavastuse sünnile kui juubilari elus ja loomingus tähtsate kollektiivide Koidupuna ja Leigarite jätkusuutlikule toimimisele.

Ürituse jooksev info Facebookis ja Instagramis.

KU päevatoimetaja