Kahekümneviiene Slavjanotška

Uudis Tori Valla Teatajast

Slavjanotška tähistas juubelit suurejoonelise kontserdiga

Slavjanotška tähistas 25. juubelisünnipäeva. Foto Sindi avatud noortekeskus
Slavjanotška tähistas 25. juubelisünnipäeva. Foto: Sindi avatud noortekeskus

26.oktoobril tähistas Sindi seltsimajas oma 25. aasta juubelit Slaavi kultuuriühingu koor Slavjanotška eesotsas koorijuhtide Tõiv Tiitsu ja Niina Mozessoviga. Kontsert toimus suures saalis ja kuulama oli tulnud üle kahesaja inimese. Kava oli täiuslik, ehe ja võluv, kestes kolm tundi. Kontsert, mis oli võrratult ilus ja kaasahaarav, koos kaunite kostüümide ja saalikaunistustega, tegi selle peo uhkeks ja eriliseks, juubeli vääriliseks.

Esinesid:

Slaavi kultuuriühingu segakoor Slavjanotska, Sindi;
tantsukoor Sudaruški, Pärnu;
vokaalansambel Russkaja Pesnja; Pärnu;
Ukraina seltsi vokaalansambel Barvinok, Pärnu;
tantsuansambel Omasoodu, Sindi;
tantsuansambel Kuu, Sindi;
Saare Vene selts, Kuressaare;
vokaalansambel Rodnõe Parevõ, Pärnu;
tantsuansambli Pärlike naisrühm Fantazia, Pärnu;
Vasil Zotovich akordionil koos külalisega Moskvast: Al-Der Sõsojev balalaikal ja kitarril;
ansambel Russkaja Radril, Vangaži Läti;
ansambel Krapiva, Tallinn.

Järgnesid õnnitlused kõikide kollektiivide poolt. Eriti meeldiv oli, et õnnitlema tulid Tori vallavanem Lauri Luur, abivallavanem Jana Malõh, Sindi seltsimaja juhataja Anneli Uustalu ja endine Sindi linnapea Marko Šorin. Sindi naisliidu poolt õnnitles esinaine Juta Velleste.

Slavjanotška kollektiiv ja koorijuht Niina Mozessov tänavad Tori vallavalitsust toetuse eest, olles sealjuures tänulikud ka Sindi seltsimaja juhatajale Anneli Uustalule igakülgse abi eest. Samuti tänavad nad MTÜ Vähemusrahvuste Liidu esinaist Galina Ivanovat õnnitluste eest ning kõiki osalemise ja õnnitlemise eest nende tähtsal juubeliüritusel.

Aitäh kõigile ja uute kohtumisteni!

Juta Velleste
Sindi naisliidu esinaine

Rohkem pilte Tori valla kodulehe pildigaleriis.

Samal teemal:

Niina Mozessova eemaldab lina bliinidelt Foto Urmas Saard

 

 

 

Slaavi vastlad Sindi seltsimajas