Piltuudis: Virtin ja Kuu Lastepargi murul

Käesoleva suve viimasel rahvalikul vabaõhukontserdil Pärnu Lastepargis esinesid naisrahvatantsurühmad Virtin ja Kuu ning Sindi ansambli Agulipoiste kolmik John-Silver Mitt, Märt Jaanus Tammann, Artur Kvell.

Naisrahvatantsurühm Kuu Pärnus Lastepargis. Foto Urmas Saard
Naisrahvatantsurühm Kuu Pärnus Lastepargis. Foto: Urmas Saard
Naisrahvatantsurühm Virtin Pärnus Lastepargis. Foto Urmas Saard
Naisrahvatantsurühm Virtin Pärnus Lastepargis. Foto: Urmas Saard

Tänase tunni pikkuse kava sisse mahtus 21 etteastet. Agulipoisid mängisid kümme pala. Virtin ja Kuu rühmad esitasid helikandjalt lastud muusika saatel ühtekokku jumalatosin tantsu. Pikalt tegutsenud meelelahutusklubi Kuu naisrühma juhendaja on Malle Ormilaan. Teist aastat tantsivat Seljametsa rahvatantsuansamblit Virtin juhendab Rita Mänd.

Urmas Saard

Share via
Copy link
Powered by Social Snap