Südametunnistuse õhtusöök Rannahotellis

Pärnu Rannahotelli restoran korraldab 17. novembril restoranis südametunnistuse õhtusöögi, kus kõikide toitude hinna ütleb klient ise.

Puravikukreem Rannahotelli restorani sügismenüüst. Foto Silver Gutmann
Puravikukreem Rannahotelli restorani sügismenüüst. Foto: Silver Gutmann

[pullquote]Seekordne menüü on põhjamaiselt metsane ja metsik[/pullquote]„Anname vastulöögi müüdile, et restoranis käimine on kallis. Seekord ei kirjuta keegi külalisele ette, kui palju toidu eest maksta tuleb. Klient saab ise otsustada, kui palju restoranis käimine väärt oli,“ selgitas Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel. „Igaüks oma südametunnistuse järgi,“ lisas Ruubel.

Südametunnistuse õhtusöögil pakutakse kõiki Rannahotelli restorani sügismenüüs olevaid toite. Seekordne menüü on põhjamaiselt metsane ja metsik – väärt päikeseloojangu ja merevaatega õhtusööki ning Pärnusse sõitu.

Südametunnistuse järgi saab toitude eest maksta laupäeval, 17. novembril kell 13.00-22.30. Rannahotelli restoran palub klientidel lauad eelnevalt broneerida märksõnaga „südametunnistus“.

Rannahotelli restoran on kauneima merevaatega restoran Pärnus, mis järgib 1930ndatel ehitatud funkstiilis hotellihoone glamuuri ja pakub hõrku skandinaavialikku kööki. Restorani chef de cuisine Herkki Ruubel on õppinud maailma tippkokkade Gordon Ramsay ja René Redzepi käe all ja loob juba kaks aastat silmapaistvat gurmeekunsti Pärnu hinnatuimas restoranis. Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide hinnangul on Rannahotelli restoran 2018. aastal Eestis 13. ja Baltimaades 23. kohal.