Läti nädala veebiviktoriini kuuenda päeva auhindade loosimise tulemused

Sarnaselt eelmistele päevadele jätkatakse ka selle uudisnupu vahendusel vastajate kommentaaride avaldamisega. Lisaks viktoriini korraldaja vastused vastajatele.

Ratastega Jurmala rannas Foto Urmas Saard
Ratastega Jurmala rannas. Foto: Urmas Saard

Fortuunaks valiti Gerallt Rhun Walesist.

→ Pastakas – Jaan Viska
→ Pastakas – Eve Ennok
→ Käsilipp – Marko Šorin
→ Võtmehoidja – Aino Edo
→ Latvian Voices CD – Este Maidle
→ Akupank – Ly Mäemurd

Palju õnne!

Auhinnad saab kätte täna kell 18.00 algaval Läti nädala lõpetamisel Raeküla Vanakooli Keskuses, Pärnus Lembitu 1. Auhinna laua katavad Jurmala linnavalitsus, Külauudised, Raeküla Vanakooli Keskus ja Läti Suursaatkond.

Külauudised loosib reedel kõigi õigesti vastanute vahel välja kolm Rahva Raamatu kinkekaarti ja Läti Suursaatkonna poolt läheb mälumängus osalenute vahel loosi Rigas Balzam.

Peavõitja kutsutakse Riiga kultuurireisile, mille paneb kokku ajakirjanik ja reisikorraldaja Annika Poldre. Kultuurireisi organiseerib Läti nädala peakorraldaja Raeküla Vanakooli Keskus.

Raeküla Vanakooli Keskuse juhataja Piia Karro-Selg on jõudnud vaatamata pingsale töönädalale ka kõigi mälumängus osalejatega isiklikult suhelda. Näiteks ültles ta Este Maidlele, et tema vastuseid on väga meeldiv lugeda. „Need on nii põhjalikud ja annavad nii palju lisainformatsiooni. Väga hea töö! Veebiviktoriini korraldama hakates ei osanud mõeldagi, et sellele hakkavad andma vastajad nii palju omanäolisust.“

Karro-Selg on juba praegu veendunud, et taolist viktoriini korratakse ka tulevikus. „Omandasime päris suure kogemuse, mida saame oma koostööpartneritega Jurmala linnavalitsusest jagada.“

Eriliselt tänulik on Karro-Selg vastajate kommentaaride eest. „Annan kindlasti need edasi ka küsimuste koostajatele Jurmala Linnavalitsusest. Oskavad siis tulevikus hoolsamad olla.“

Igal juhul on olnud põnev ja nii palju õhinat täis inimesi, kinnitas juhataja.

Aino Edo saatis Külauudiste toimetusele lingi, millel olevalt kaardilt näeb, kust võttis ta vastamisel kolossaalselt pika rattatee kilomeetrite arvu. „Päris oma peast ei võtnud! Seal isegi kaardil marsruut näha. Vahva oli küsimustele vastuseid otsida, mõnega oli päris palju otsimist,“ jagas Edo oma muljeid tänasega lõppevast mälumängust.

Urmas Saard