Sindis saab lehti lugeda enne tööpäeva algust

Alates käimas olevast kuust jõuavad suuremad lehed Sindi postkastidesse juba poole kaheksaks.

Sindis jõuavad lehed üheaegselt varajase kohviga lugejateni Foto Urmas Saard
Sindis jõuavad lehed üheaegselt varajase kohviga lugejateni. Foto: Urmas Saard

Küünlapäeval potsatas Pärnu Postimees tavatult varakult postkasti. Kui vara, ei märganud. Eile hommikul unustasin varajase saabumise. Täna sain lehe kätte juba enne seitset, mis on võrdluses eelmiste kuudega juba kusagil 5 tundi varem. Seega võib hommikukohvi rüübates tutvuda pealkirjadega ja huvipakkuvamad lõigud enne päevatööde juurde asumist ka läbi lugeda.

„Tänapäeva ühiskonnas on info kättesaadavus üks olulisemaid tegureid, mis meie elu mõjutab. Ajaleheuudised ei ole infoajastul oma olemuselt küll kõige kiiremad, aga hea oleks neis ilmuvaid pikemaid arutelusid ja analüüse lugeda juba hommikukohvi kõrvale,“ kirjutas Express Post oma kodulehe uudises „Tere Sindi!“ ja teatas, et alates veebruari kuust on võetud perioodika varahommikune kojukanne oma hooleks ka Sindis. „Meie ja kirjastuste koostöö tulemusena peaksid värsked lehed jõudma Sindi tellijate postkasti kella 7:30-ks.“

Ettevalmistustega alustati mitu kuud varem ja proovikanded tehti Sindis jaanuari lõpus. Esimene tõeline kandepäev oli Express Posti lehekandjatel Sindis 1. veebruaril, kui kandes olid suurimad päevalehed. 2. veebruarist oli töö täies hoos, sest siis ilmus ka kohalik päevaleht Pärnu Postimees, mille tellijaid on Sindis päris palju.

[pullquote]Palume igast ebakõlast perioodika kättesaamisel meid kohe teavitada klienditeeninduse telefonil 617 7717[/pullquote]Veel öeldi uudises, et esimene kandepäev möödus Sindis edukalt ja tänu korralikule ettevalmistusele saab kvaliteetset teenust pakkuda ka kõigil järgnevatel päevadel. „Samas oleme teadlikud, et lehe postkasti jõudmisel mängivad rolli väga mitmed tegurid, sealhulgas nii trükiprotsess, ilmastik, teed kui inimesed. Oleme tänulikud koostöö eest ning palume igast ebakõlast perioodika kättesaamisel meid kohe teavitada klienditeeninduse telefonil 617 7717.“

Urmas Saard

Share via
Copy link
Powered by Social Snap