Inimõiguste aastakonverentsi saab jälgida täna internetist

Täna on rahvusvaheline inimõiguste päev. Tänase inimõiguste aastakonverentsi “Inimõigused muutuvas ajas” konverentsipäeva juhatab sisse Eesti president Toomas Hendrik Ilves. 

Kuidas tulla välja praegusest väärtuste kriisist Euroopas? Selleks on vaja probleeme teadvustada, neid lahata, et jõuda ratsionaalsetele euroopalikele lahendustele – peame taastama viisakuse. Siinkohal meenutab President meie aastakonverentsi olulisust, sest röökiv kõneviis, mida näeme üle Euroopa, mis puudutab usku, inimeste välimust, see ainult viib meid väga kaugele sellest Euroopast, mille nimel ju kogu Ida-Euroopa võitles end vabaks. Me kõik, igaüks meist peab midagi ette võtma. Vastutus on meil endil.

Vaata otseülekannet ja mõtle kaasa: http://aastakonverents.eihr.ee/aastakonveren…/videoulekanne/