Otepää tunnustas politseinikke ja abipolitseinikke

20. novembril tunnustati Eesti Politsei 97. aastapäeva puhul Otepää valla tublisid politseinikke ja abipolitseinikke.

Otepää vallas pikka aega olnud politseinike ja abipolitseinike tunnustamist korraldab Otepää vallavolikogu korrakaitsekomisjon. Karupesa hotellis toimunud pidulikul õhtusöögil tunnustasid ja tänasid Otepää korrakaitsjaid volikogu esimees Kuldar Veere, vallavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Viljar Teder ning vallavanem Kalev Laul. Külalisena viibis kohal Valga politseijaoskonna juht Tiit Allik.

Otepää vallavanem Kalev Laul ütles, et heameel on tõdeda, et Otepää piirkonnas on nii palju tublisid politseinikke ja abipolitseinikke.

“Otepääle, kui turismipiirkonnale on väga oluline, et meil oleks tagatud kord ja turvalisus, seega on iga siin töötav politseinik ja abipolitseinik erilise tänu ja tunnustuse ära teeninud,” sõnas Kalev Laul. “Otepää vald teeb kõik endast oleneva, et meil oleks ka edaspidi politseiga väga hea koostöö.”

Otepää valla tänukirja said politseiametnikud:

1. Mario Kants

2. Anu Nigol

3. Andres Rosenberg

4. Jaana Toode

5. Marika Veske

6. Aarne Vihm

Valla tänukirja ja 50 euro suuruse rahalise preemia said abipolitseinikud:

1. Urmas Kuldmaa

2. Leonid Liivamägi

3. Madis Mõistus

4. Aleksander Mõttus

5. Mari Mõttus

6. Rita Pärnik

7. Kersti Tamm

8. Marko Tiirmaa

9. Voldemar Tilga

Otepää vallavalitsuse kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa sai eelmisel nädalal ka Valga maavanema käest tänukirja eeskujuliku teenistuse ning olulise panuse eest turvalisuse tagamisel Valgamaal.

Fotod: SIIT