Viljandimaa otsib tunnustamisväärseid ettevõtteid

viljandiViljandi Maavalitsus, Viljandimaa Omavalitsuste Liit ja SA Viljandimaa Arenduskeskus kuulutavad välja Viljandimaa ettevõtjate tunnustamise konkursi, mille eesmärgiks on maakonna ettevõtjate tegevuse väärtustamine.

Viljandi maavanema Erich Palmi sõnul ei ole avalikul sektoril maakonnas palju võimalusi ettevõtluse arengu toetamiseks. Üks võimalus on kuulata, märgata ja tunnustada koostöös inimest, ettevõtjat, töötajat, tööandjat, tänu kellele Viljandimaa elab ja areneb. Kandidaate saab esitada viies kategoorias: Viljandimaa maaelu edendaja 2015, Viljandimaa edukas alustanud ettevõte 2015, Viljandimaa parim väikeettevõte 2015, Viljandimaa parim suurettevõte 2015, Viljandimaa loomevaldkonna ettevõtja 2015.

Täpsemad kriteeriumid ja kandidaatide esitamise ankeedid on kättesaadavad SA Viljandimaa Arenduskeskuse kodulehel. Kandidaate oodatakse hiljemalt 15. detsembriks kella viieks e-posti aadressil save@viljandimaa.ee või posti teel aadressil Vabaduse plats 6, 71020 Viljandi.