Pühapäeval toimuvale Pärnu Kahe Staadioni jooksule

Pärnu Kahe Silla Klubi tänavuse hooaja lõpetab 25. oktoobril Kahe Staadioni jooks.  Nii nagu eelmisedki  kolmikürituse sarja kuulunud  jooksusündmused, pakub ka viimane etapp tegevust kogu perele – rajale on oodatud nii jooksjad, rahulikumat kulgemist eelistavad käijad-kepikõndijad ning igas vanuses lapsed.

Roman Fosti, aastal 2011 Kahe Staadioni jooksu võitja Foto Urmas Saard
Roman Fosti, aastal 2011 Kahe Staadioni jooksu võitja. Foto: Urmas Saard

Start jooksule ning retkele antakse kell 12.00 Pärnu Raeküla staadionilt, misjärel suundutakse läbi Raeküla linnaosa tänavate Mai kergliiklusteele ning sealt edasi finišisse Rannastaadioni harjutusväljaku kõrval. Tulenevalt Rannastaadioni rekonstrueerimisest korraldatakse finišeerumine ka sel aastal staadioni kõrval ning distantsi pikkus on 7,48 km.

Finišiala kõrval asuvale rohealale on kell 11.00 algavatele tasuta lastejooksudele  oodatud kuni 11. aastased poisid ja tüdrukud. Pärast lastejookse on avatud laste hoiu- ning mänguala nendele, kelle vanemad jooksule või retkele lähevad.

Tänavu oodatakse starti ligi tuhatkond osalejat. 19. oktoobri seisuga  on jooksule registreerinud 530,  käimisdistantsidele 130 ning lastejooksudele ligi 50 spordisõpra.

Jooksule saab eelregistreerida kodulehel, kus saab tutvuda ka päevakavaga  ja Pärnu Keskuse (Aida 7, Pärnu) infoletis kuni 23.10.2015 kell 17.00. Võistluspäeval toimub registreerimine kohapeal kell 10.00-11.45. Et pühapäeval starditoimingute eel aega kokku hoida, saavad huvilised oma stardimaterjalid välja võtta juba laupäeval Pärnu Keskusest ajavahemikus kell 10.00-16.00.

Kõigi kolmiküritusest osavõtjate vahel loositakse Kahe Staadioni jooksu järgselt välja komplekt Salomoni kaubamärgi spordirõivaid ja seda pealaest jalatallani! Jooksusarja kuuluvad: Rannametsa Luitejooks, Jüri  Jaansoni Kahe Silla jooks ning Kahe Staadioni jooks.