Otepää peab homme ettevõtluspäeva

otep5.-11. oktoobrini toimub üle-eestiline ettevõtlusnädal ja ka Valgamaa ettevõtlusnädal. Selle raames toimub Otepääl 8. oktoobril traditsiooniline ettevõtluspäev, kus saab kuulata erinevaid ettekandeid. Tunnustatakse ka valla ettevõtjat 2015.

Otepää ettevõtluspäeva üks korraldajatest, Otepää vallavalitsuse arendusnõunik Aado Altmets ütles, et seekord on ettevõtluspäeval fookuses start-up-ettevõtlus ehk innovatsiooniettevõtlus. Tulevikust, automatsioonist ning robotitest Tartus ja mujal maailmas räägib Tartu ülikooli robootikaklubi liige Rainer Keerdo, uudsest kingatalla disainist OÜ Heels esindaja Eero Ränik. Ettevõtluspäeval tehakse ettekandeid Valgamaa Partnerluskogu ettevõtlusmeetmest ja arutatakse Valgamaa 2016. aasta turismitegevuste üle.

Osalema on oodatud kõik huvilised, eriti aga tulevased ja praegused ettevõtjaid.

Päevakava:

12.15 Avamine, tervitused.

12.30-14.30 “Kuidas startida start-up’i?” Ettekanded, demonstratsioonid ja vestlusring. Oma tegemisi tutvustavad Eero Ränik (kingatalla disainist, www.heelosophy.net ) ja Rainer Keerdo (robotite ehitamisest, TÜ robootikaklubi).

15.00-16.30 “Ratsa rikkaks?” – Valgamaa Partnerluskogu ettevõtlusmeetme (Leader-meede) ning EASi starditoetuse tutvustus.

16.30-17.00 “Otepää valla ettevõtja 2015” välja kuulutamine.

17.00-19.00 “Elu kahe maailma piiril”. Teemadeks Valgamaa planeeritavad turismitegevused 2016. aastal ja turismiharidus, samuti arutelu, kuidas suurendada Otepää, Tõrva, Valga silmapaistvust Eestis, Lätis, Soomes.

Ettevõtluspäeva Otepääl korraldavad Otepää Vallavalitsus, Valgamaa Arenguagentuur ja Valgamaa Partnerluskogu.

Lisainfo Valgamaa ettevõtlusnädala kohta: http://www.eas.ee/ettevotlusnadal/valga/ (Otepää ettevõtluspäeva kohta Aado Altmets, tel 503 9529, www.otepaa.ee).