Geomar kehahooldustoodete kampaania kogus puuetega laste hoiukodudele ligi 3000 eurot

väike logo.jpg

Möödunud aasta septembris alguse saanud Geomar kehahooldustoodete heategevuskampaaniaga kogunes aasta jooksul SA TÜK Lastefondi sügava ja raske puudega laste hoiukodude projekti toetuseks 2777 eurot.

Tegemist oli koostöös OÜ Aravoniga läbi viidud kampaaniaga, mille raames annetas ettevõte igalt müüdud Geomar tootesarja kehahooldustootelt 1 euro Lastefondile.

Kampaania käigus kogutuga rahastatakse Lastefondi 2015. aasta põhikampaaniat “Unistuste puhkus”, mille eesmärgiks on toetada sügava ja raske puudega lastele hoiukodudes hoiuteenuse ning kogu perele tugiteenuste pakkumist.

Aravon OÜ tegevjuhi Aljona Gorbatškova sõnul oli tal suur rõõm selle aasta jooksul Lastefondiga koostööd teha. “Lastefondis töötavad ja tegutsevad väga imetlusväärsed ja sooja südamega inimesed, kes panustavad selle fondi toimimiseks suure osa oma elust. Olen arvamusel, et kõik inimesed võiksid rohkem märgata end ümbritsevat ning teha kas või ühe pisikese heateo päevas,” räägib ta lisades, et Lastefondil on tema südames alati oma kindel koht.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv hindab Aravon OÜ panust SA TÜK Lastefondi 2014. aasta põhikampaania “Unistuste puhkus” toetamisel väga kõrgelt. “Meie jaoks on suur rõõm teha koostööd selliste head tahet üles näitavate organisatsioonidega ning kindlasti loodame ka tulevikus leida võimalusi üksteise abistamiseks ja toetamiseks,” sõnas ta.

Esimene hoiukodu avati 2014. aasta märtsis Tartus, teine juunis Pärnus, kolmas septembri alguses Jõhvis ning neljas on kavas avada septembri lõpus Võrus. Pikemalt saab kampaania kohta lugeda Lastefondi kodulehelt.

TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku rohkem kui pooleteise miljoni euroga.