Veebikaamerast saab ööpäev ringi jälgida kodukakkude Klaara ja Klausi tegemisi

Kodukakud Klaara ja Klaus.
Kodukakud veebikaameras.

Eesti Ornitoloogiaühingu kakukaamera alustas tänavu taas otseülekannet kodukaku pesaõõnsusest. Vaatajad saavad segamatult jälgida varasematest aastatest juba tuttavaks saanud Klaara ja Klausi pesitsemist.

Klaara munes pessa esimese muna üleeile, 11. märtsil. Kodukaku veebikaamerat saab jälgida EOÜ kodulehel www.eoy.ee/kodukakk/kakukaamera/ või Looduskalendris www.looduskalender.ee/node/19372 , kus on avatud ka kakukaamera foorum www.looduskalender.ee/forum/viewtopic.php?f=16&t=648.

Kodukaku veebikaamera paigaldamisel ja pildi edastamisel on Eesti Ornitoloogiaühingu partneriteks SA Silma Märgala, EENet, Looduskalender, keskkonnaamet, Beta Grupp, Videovalve ja Elisa. Kodukaku veebikaamerat toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Riho Kinks