Haanja Vallavalitsus ootab ettepanekuid Haanja valla aukodaniku nimetuse ja aunimetuste andmiseks

Haanja Vallavalitsus ootab ettepanekuid Haanja valla aukodaniku nimetuse ja aunimetuse andmiseks 10. detsembriks 2013.a.

Haanja valla aukodaniku nimetus antakse inimesele, kes on pälvinud oma töö ja käitumisega kaaskodanike austuse ja lugupidamise, on oma tegevusega silma paistnud Haanja valla arendamisel, kogukondliku elu edendamisel, tõstnud valla mainet ja toonud paikkonnale tuntust.

Aunimetus antakse viies kategoorias:

1. Aasta tegija aunimetus antakse inimesele, organisatsioonile, ettevõttele või asutusele, kes on panustanud oma vabatahtliku või erialase tööga Haanja valla arengusse ja aidanud kaasa valla maine tõstmisele.

2. Aasta ettevõtja aunimetus antakse oma tegevusega eriti silmapaistnud organisatsioonile, äriühingule või ettevõtjale, kes on elavdanud majandustegevust piirkonnas, positiivselt mõjutanud elukeskkonda või suurendanud Haanja valla tuntust.

3. Aasta põllumehe aunimetus antakse Haanja vallas tegutsevale põllumehele, kes on jätkanud põllumajanduslikku traditsiooni.

4. Aasta teo aunimetus antakse eriti silmapaistnud ettevõtmisele, mis on suurendanud valla tuntust, on oluline vallale ja vallaelanikele ja positiivselt mõjutanud valla arengut.

5. Aasta noore aunimetus antakse Haanja vallas oma tegevusega eriti silmapaistnud, noortevaldkonda panustanud ja elavdanud kuni 26-aastasele noorele.

Haanja valla tunnustamise avaldamise kord aadressil

http://www.haanja.ee/upload/file/haanja-valla-tunnustuse-avaldamise-kord_132890116357.doc

Kandidaate võivad esitada asutused, ettevõtted, organisatsioonid ja üksikisikud. Kirjalikule ettepanekule lisatakse kandidaadi ja tema tegevuse iseloomustus.