Vana-Võromaa kultuurikojas tutvustatakse Peruu kultuuri

Peruu naine. Foto: germalo.ee
Peruu naine. Foto: germalo.ee

Vana-Võromaa kultuurikoja kultuurisari “Maailma kultuuriruum” toimub 28. novembril kell 19 Võrumaa muuseumis, teemaks Peruu kultuur.

Sel suvel alustas Vana-Võromaa kultuurikoda kultuurisarjaga „Maailma kultuuriruum“. Kvartalis korra luuakse Võrus värvikas kultuuriruum, mida kõik huvilised võivad uudistama tulla. Eesmärgiks on tutvustada erinevate maade kultuuri piltide, muusika ja maitsete kaudu. Otsitakse vastuseid küsimustele, mida kohalikud oma kultuuris ja kommetes väärtustavad, kuidas suhtuvad sealsed noored pärandkultuuri. Tuuakse seoseid ja erinevusi meie kultuuriruumiga.

Peruu kultuuriõhtut viib läbi video- ja fotokunstnik Iza Delgedo. Kunstnik on pärit Peruus pealinnast Limast. Kultuuriõhtul näidatakse pilte, videoid, kuulatakse muusikat, õpitakse mõningaid tantsusamme ja pakutakse traditsioonilist peruu toitu.

Kultuuriõhtule palutakse ette registreerida e-posti aadressil jana@vorumaamuuseum.ee. Osalustasu 5 eurot.