Tillu kodukohvikus maiustatakse novembrikuus muusikaga

Roheline portree
Hedvig Hanson
Foto: Ülo Josing

Tillu kodukohvik on nüüdseks Põlva äärelinnas raudtejaama vastas tegutsenud juba pool aastat. Selle aja jooksul on kodukohvik külastajaid üllatatud põnevate maitsete ja toidukooslustega ning seetõttu on saadud ka hüüdnimi Müüdimurdjad. Tillu kodukohvik on oma õdusa interjööriga leidnud tee inimeste südametesse.

Novembrikuu õhtuid soovitakse aga eriliselt mõnusateks muuta, mistõttu leiab igal nädalalõpul kodukohvikus aset õdus muusikaõhtu kontsertsarjast ,,Tilluke muusikamaius”.

Kohviku perenaise Eve Veski sõnul soovitakse kontsertidega panna nurgakivi Põlva kohvikukultuuri vundamendile.Esinema on kutsutud muusikud, kelle muusika kohviku omanikele endile väga hinge läheb ning kelle helid nende kodukohviku miljööd täiustavad.

Igaks kontserdi toimumise ajaks valmib põnev erimenüü, mis sisaldab ka esineva muusiku lemmikrooga. Kontserdipileti esitamisel on samal õhtul tagatud ka tasuta sissepääs ööklubisse “Kino”.

Kontsertide toimumise päeval avatakse kodukohvik kell 19.00. Kontserdid ise algavad kell 20.00, mistõttu jääb parasjagu aega, et ennast mõnusalt sisse seada. Kodukohvik jääb avatuks kuni südaööni.

Kontserdid saavad toimuma 01.11, 9.11, 15.11, 23.11 ja 29.11.2013.

Tillukese muusikamaiustamise avavad 1. novembril Hedvig Hanson ja Andre Maaker.

Lisainfo: Eve Veski, tel 520 6576, www.talutoit.blogspot.com