Portaal Külauudised kuulutab välja
arvamusartiklite konkursi!

kylauudis_180x50Kas Sa näed probleemi, millest ei räägita piisavalt? Või tahad esile tõsta oma kandi arengut? Ehk on Sulle jäänud silma mõni huvitav aspekt, mida teised pole täheldanud? Oodatud on ka suvised mõttemõlgutused. Kirjuta meile!

Konkreetselt poliitikategemisest kõnelevaid artikleid toimetus ei soovi. Muid teemapiiranguid ega ka mahupiiranguid pole, peaasi, et mõte saaks kirja. Kõik toimetuse avaldamistingimustele vastavad lood lisatakse toimetatuna www.kylauudis.ee arvamusrubriiki.

24. juuliks saadetud põnevamate artiklite autoritele kingitakse päevapääse XXI Viljandi pärimusmuusika festivalile, kuid head arvamusartiklid on oodatud ka edaspidi. Loo juures peab olema märgitud loo pealkiri ja autor. Toimetuse väljavalitud lugude autoritega võetakse eraldi ühendust.

Lood tuleb saata e-maili aadressil aksel.lobu@gmail.com märgusõnaga “Konkurss”. Iga kodaniku arvamus on oluline, räägi meile, mida Sa mõtled!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap